Follow Sony Türkiye

v & s

Sony’nin yeni A8 4K HDR OLED TV’leri satışa sunuldu

Press releases   •   Jun 29, 2020 20:03 SST

Sony, yepyeni A8 serisi 4K HDR OLED televizyonlarını tüm Avrupa’da ve Türkiye’de perakende satışa sundu. Sony’nin görüntü işleme ve ses alanlarındaki son teknolojik inovasyonlarını bir arada barındıran A8 serisi, Japon üretici firmanın bilinen kalitesini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Sony’nin yeni EXTRA BASS™ kablosuz hoparlörleri ile üstün ses kalitesinin keyfini çıkarın

Press releases   •   Jun 29, 2020 19:59 SST

Sony, EXTRA BASSTM kablosuz hoparlör serisini SRS-XB43, SRS-XB33 ve SRS-XB23 modellerini ekleyerek genişletti. Ses kalitesi, dayanıklılık ve kullanışlılık ön planda tutularak oluşturulan bu son tasarımlar ile istediğiniz zaman, istediğiniz yerde üstün ses kalitesinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Sony’nin yeni XH90 4K HDR Full Array LED TV’si satışa sunuldu

Press releases   •   Jun 29, 2020 19:51 SST

Sony’nin, yeni XH90 4K HDR Full Array TV serisi Haziran itibarıyla Türkiye’de satışa sunuldu. XH90 orta sınıf TV, Sony’nin alametifarikası sayılan görüntü kalitesi, ustalıklı ses tasarımı ve kullanım kolaylığıyla, yakın zamanda piyasaya çıkacak yeni nesil oyun konsolları için harika bir tamamlayıcı.

Sony, Video Blog Çözümlerini ZV-1 Vlog Fotoğraf Makinesi ile Genişletiyor

Press releases   •   May 28, 2020 02:28 SST

Sony, hafif, kompakt ve “hepsi bir arada” çözüm sunan cep vlog kamerası ZV-1’i (devamında kısaca ZV-1 olarak anılacak) kamuoyuna tanıttı. Baştan sona içerik üreticileri ve video bloggerlar için tasarlanan ZV-1, kolay kullanım özellikleri ve üstün görüntüleme teknolojisi sayesinde, beceri seviyesi ne olursa olsun tüm içerik üreticileri için ideal.

Sony’nin amiral gemisi XH95 4K HDR Full Array LED TV satışa sunuldu

Press releases   •   May 28, 2020 01:53 SST

Sony’nin sınıfının lideri 4K HDR Full Array LED TV’si, markanın görüntü, ses ve kullanıcı deneyimi açısından en üstün özelliklerini iki farklı ekran boyutu seçeneği ile sunuyor

Sony, dünyanın ilk Yapay Zekâ ile Görüntü İşleme Fonksiyonuna*1 sahip Akıllı Görüntü Sensörlerini piyasaya sunacak

Press releases   •   May 18, 2020 03:11 SST

Yeni Akıllı Görüntü Sensörleri, yüksek hızda Uç AI işlemeyi mümkün kılıyor ve bulut ile bağlantılı ideal sistemlerin kurulmasına katkıda bulunuyor

Sony, Sound Bar ürün yelpazesini HT-G700 ve HT-S20R ile genişletiyor

Press releases   •   May 12, 2020 23:24 SST

Sony, bugün gerçekleştirdiği HT-G700 ve HT-S20R lansmanı ile iki yeni sound bar ürününü kullanıcıların beğenisine sundu. Bu iki yeni model, evinizin rahatlığında güçlü ve üç boyutlu ses kalitesiyle TV ve film izlemenin tadını çıkarmak için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Sony, tamamen kablosuz kulaklık serisini WF-SP800N ile güçlendiriyor

Press releases   •   May 11, 2020 00:16 SST

Sony, hareketli bir yaşam tarzına zahmetsizce ve en kusursuz şekilde uyum sağlayan tamamen kablosuz WF-SP800N kulaklıklarını kamuoyuna tanıttı. Kısa bir süre önce WF-XB700’i de piyasaya sunan Sony, böylece tamamen kablosuz kulaklık serisini daha da güçlendirmiş oldu.

Sony’den iki yeni tamamen kablosuz, gürültü engelleme özellikli kulaklık

Press releases   •   May 07, 2020 01:00 SST

WF-XB700 ve WH-CH710N ile hayatın ritmi kesintisiz devam ediyor Sony, hareket halindeyken kullanım kolaylığını en üst seviyeye taşıyan iki yeni kablosuz kulaklığı WF-XB700 ve WH-CH710N’i kamuoyuna tanıttı.

Sony, 2020 TIPA Ödülleri’nde 4 ödülle başarısını kutluyor

Press releases   •   May 06, 2020 23:23 SST

Merakla beklenen “En İyi Fotoğraf İnovasyonu” kategorisinde de ödül Sony’nin • EN İYİ FOTOĞRAF İNOVASYONU: Gerçek Zamanlı Takip Teknolojisi • EN İYİ FULL FRAME PROFESYONEL FOTOĞRAF MAKİNESİ: α7R IV • EN İYİ APS-C TİPİ FOTOĞRAF MAKİNESİ UZMANI: α6600 • EN İYİ UZMAN KOMPAKT FOTOĞRAF MAKİNESİ: RX100 VII

Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri Profesyonel Yarışma finalistleri belli oldu

Press releases   •   Mar 15, 2020 23:38 SST

Dünya Fotoğraf Organizasyonu, 2020 Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri için Profesyonel yarışmada finalist olan ve kısa listeye kalan fotoğrafçıları duyurdu. Aynı zamanda 2019 Sony Profesyonel Hibe Fonu'nu kazanan fotoğrafçıların yeni projelerine dair ayrıntılar da açıklandı.

Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri – Türkiye Ulusal Ödülünü kazanan isim belli oldu

Press releases   •   Mar 06, 2020 02:46 SST

Dünya Fotoğraf Organizasyonu ve Sony Türkiye, 2020 Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri'nde Türkiye Ulusal Ödülü'nü F. Dilek Uyar'ın kazandığını duyurdu.

Sony, Bahçeşehir Üniversitesi’nde ders oldu

Press releases   •   Mar 06, 2020 02:42 SST

Sony Eurasia ve Bahçeşehir Üniversitesi iş birliğiyle 2019-2020 eğitim öğretim yılı 2. döneminde öğrencilere seçmeli ders olarak “Sony Teknolojileri ve Dijital Görüntüleme” dersi sunuluyor.

Sony, gelişmiş görüntü ve ses kalitesine sahip yeni 8K Full Array LED, 4K OLED ve 4K Full Array LED televizyonlarını tanıttı

Press releases   •   Jan 12, 2020 21:22 SST

Sony, üst düzey teknolojileri ile zenginleştirdiği geniş TV yelpazesine yeni 179 ekran 8K Full Array LED ve 121 ekran 4K OLED modellerini de ekledi

Sony, profesyonel spor fotoğrafçıları ve foto muhabirlerine daha yüksek bağlanabilirlik ve iş akışı sağlayan 	Alpha 9 II’yi piyasaya sürüyor

Sony, profesyonel spor fotoğrafçıları ve foto muhabirlerine daha yüksek bağlanabilirlik ve iş akışı sağlayan Alpha 9 II’yi piyasaya sürüyor

Press releases   •   Oct 14, 2019 19:47 SST

Yeni Alpha 9 II, profesyonel ihtiyaçları karşılamak üzere Alpha 9’un benzersiz hızını yeni fonksiyonellik ile birleştiriyor

Yüksek kaliteli ses ile çok kaynaklı müzik: Sony’nin yeni Walkman®’i NW-ZX507 ile tanışın

Press releases   •   Sep 06, 2019 03:57 SST

Sony, Android™[1] ve Wi-Fi desteğiyle çok kaynaklı müzik deneyimi sunan yeni Walkman® NW-ZX507’nin çıkışını duyurdu. Yüksek ses kalitesinden taviz vermeden en sevdiğiniz online dinleme ve indirme hizmetleri aracılığıyla şarkılarınıza cihazınızdan erişebilirsiniz.

Sony’den etraftaki karmaşanın etkisini sıfıra indiren kulak içi kulaklık: Sektör lideri[1] Gürültü Engelleme özelliği ile WI-1000XM2

Press releases   •   Sep 06, 2019 03:41 SST

Sony, sektör lideri Gürültü Engelleme ve üstün ses kalitesini tek bir şık boyun bandında bir araya getiren WI-1000XM2 kulaklığını tanıttı.

Sony’den hayata renk katan yeni h.ear kulaklıklar ve yeni akış uyumlu Walkman®

Press releases   •   Sep 06, 2019 03:34 SST

Sony, yeni h.ear WH-H910N kafa üstü kulaklığı ve uyumlu NW-A105 Walkman®’in çıkışını duyurdu. Yeni ikili, moda meraklıları için, yüksek kaliteli ses ile beş yeni renk kombinasyonunu bir araya getirerek istedikleri ortamı sağlıyor.

Sony’den dünyanın ilk 61.0 MP arkadan aydınlatmalı full frame görüntü sensörlü fotoğraf makinesi:Alpha 7R IV

Press releases   •   Sep 04, 2019 04:40 SST

Sony, büyük beğeni toplayan Alpha™ 7R serisi full frame aynasız fotoğraf makinesi yelpazesinin son üyesi olan, son derece çok yönlü ve güçlü Alpha 7R IV'ün (model ILCE-7RM4) çıkışını duyurdu.

Sony, full frame lens yelpazesini 35mm F1.8 Hafif Prime ile güçlendiriyor

Press releases   •   Sep 04, 2019 04:35 SST

Sony, E-mount full frame lens yelpazesinin en son üyesi FE 35mm F1.8 büyük diyafram açıklıklı, geniş açılı prime lensin (model SEL35F18F) gelişini duyurdu.